Social Icons

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πως να βγάλετε χρήματα από το Neobux

      Το NeoBux είναι μια δωρεάν παγκόσμια υπηρεσία διαθέσιμη σε ένα πολύγλωσσο περιβάλλον. Το παλαιότερο και πιο αξιόπιστο site μέχρι στιγμής. Λειτουργεί από το 2008 και έχει πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως ενώ κάθε μέρα εγγράφονται οχτώ με δέκα χιλιάδες μέλη. Το neobux έχει πληρώσει συνολικά στα μέλη του πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια! Η εγγραφή είναι δωρεάν και τα οφέλη από τη σελίδα πολλά.



Πως λειτουργεί;
   Οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμιση του διαφημιστή και τη βλέπουν για μία καθορισμένη από το διαφημιστή χρονική διάρκεια.
Αφού ο χρήστης δει τη διαφήμιση, πιστώνεται με το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό στο NeoBux λογαριασμό του. Για να λάβετε τα χρήματα πρέπει να έχετε λογαριασμό Paypal είτε Payza ή Neteller.
Δε χρειάζεται να πληρώσετε καθόλου για να αρχίσετε να κερδίζετε. Αφού πλέον είστε μέλος, αρχίστε να κερδίζετε χρήματα χωρίς κόστος!
Στο Neobux έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε με τρείς τρόπους. Πρώτον παρακολοθώντας διαφημίσεις, δεύτερον με τα Adprize και τρίτον ολοκληρώνοντας μίνι εργασίες (mini jobs).
Με κάθε θέαση διαφήμισης δίνεται ένα πακέτο μπόνους τριών Adprize, το μέλος έχει τη δυνατότητα με τα Adprize να κερδίσει από $0,25-$50, 10-10000 Νeopoints (ανταλλάσσονται με χρήματα) και συνδρομή Golden (παρέχει πολλά προνόμια). Δείτε τι Adprize έχουν κερδίσει οι Έλληνες χρήστες του Neobux στο Ελληνικό forum εδώ ενώ μπορείτε να εκφράσετε τις απορίες σας στο forum εδώ. Τέλος αξίζει να διαβάσετε την απίστευτη ιστορία του Έλληνα που βγάζει από το Neobux 2500 δολάρια το μήνα εδώ.
Δείτε εδώ τις αποδείξεις πληρωμής μoυ, $207 είναι μόνο η αρχή!

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, εγγραφείτε τώρα εδώ.


Από το Δεκέμβριο του 2012 έχω κερδίσει τα AdPrize που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.




Πώς ακριβώς πληρώνομαι;
   Το ποσό που πληρώνεστε εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες όπως το είδος της διαφήμισης που βλέπετε, το είδος της συνδρομής και το πακέτο αναβάθμισης της συνδρομής που έχετε επιλέξει. Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται αναλυτικά τα ποσά. Αρχικά μπορεί να σας φανούν λίγα τα χρήματα αλλά με την ενοικίαση βοηθών (Referrals) θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Δεν είναι απαραίτητο να ενοικιάσετε βοηθούς αφού μπορείτε να προσκαλέσετε γνωστούς και φίλους να εγγραφούν και να κερδίζετε εσείς αλλά και αυτοί, οι χρήστες αυτοί ονομάζονται άμεσοι βοηθοί.
Δείτε εδώ αναλυτικά στη σελίδα βοήθειας του Neobux περισσότερα.
 

Απο τους άμεσους βοηθούς σας λαμβάνετε τις προμήθειες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα ενώ όπως παρατηρείτε λαμβάνεται προμήθεια εκτός από τη θέαση των διαφημίσεων τους και από τις μίνι εργασίες που τυχών να κάνουν και από τα Neocoins που κερδίζουν.


Από τους νοικιασμένους βοηθούς λαμβάνετε τις προμήθειες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα, γίνεται λοιπόν κατανοητό οτι όσο περισσότερους βοηθούς έχετε τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη που θα αποκομίζετε από το Neobux.


 Αν ακόμα δεν πειστήκατε για τα οφέλη της σελίδας μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο forum του Neobux πολλές αποδείξεις πληρωμής των μελών εδω καθώς και ιστορίες επιτυχημένων μελών εδώ.
Τέλος σα ζωντανή απόδειξη βλέπετε παρακάτω το ποσό πού έχω κερδίσει μέχρι στιγμής ενώ είμαι μέλος από το Δεκέμβριο του 2012 και όλα αυτά χωρίς κόπο, απλώς βλέπωντας διαφημίσεις δέκα λεπτά κάθε μέρα, τόσο απλά. Τι περιμένετε λοιπόν; Εγγραφείτε τώρα εδω!

2 σχόλια:

  1. Ακόμα υπάρχει και το Affiliate Marketing που μπορεί κανείς να βγάλει λεφτά από το internet.

    Μπορείς να μάθεις για αυτό στην παρακάτω ιστοσελίδα:
    www.onlineinternetmarketingblog.com

    Dimitris Tterallis
    dimitris.15@live.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή